U hebt het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren zonder een reden te geven. Na annulering heb je nog 14 dagen om je product terug te geven. U ontvangt dan het volledige bestellingsbedrag inclusief verzendkosten. Alleen de kosten voor terugkeer van uw huis naar de webwinkel zijn voor uw eigen account. Deze kosten zijn ongeveer 7,25 per pakket, raadpleeg de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven.

Als u uw terugtrekkingsrecht gebruikt, wordt het product met alle geleverde accessoires en - indien redelijkerwijs mogelijk - teruggestuurd naar de Kalpa in de oorspronkelijke staat en verpakking. Om dit recht te gebruiken, kunt u contact met ons opnemen via info@Kalpa.NL of TEL +31306031744.

We zullen vervolgens het verschuldigde bestelbedrag binnen 14 dagen na de registratie van uw rendement terugbetalen, op voorwaarde dat het product al in goede staat is geretourneerd.

Voeg de Kalpa Verzendvoucher en Het accountnummer waarop we het aankoopbedrag kunnen terugbetalen noemen. (We kunnen het rekeningnummer van uw betaling niet zien, omdat de betaling via een beveiligde betalingsbedrijf loopt).

Af en toe verdwijnt een pakket bij de drager. Houd daarom het bewijs van verzending, zodat u kunt bewijzen dat het pakket is verzonden.

Zodra we uw zending ongebruikt hebben ontvangen, Kalpa zal uw geld binnen 14 dagen binnen 14 dagen retourneren.

  1. Als de klant een product wil retourneren dat niet is beschadigd, zijn de verzendkosten voor de klant.
  2. Als een product wordt beschadigd bij een klant, Kalpa vergoedt de verzendkosten.
  3. Als Kalpa Ontvangt een beschadigd product, een vervangingsproduct wordt binnen drie werkdagen verzonden.