Kalpa Vintage notebooks

Met 30 jaar ervaring op de markt weet Kalpa hoe ze producten van hoge kwaliteit moet produceren en deze tegen een redelijke prijs moet aanbieden.


De afgelopen twee jaar was het Kalpa A5 Large Poem Notebook een van de bestsellers van Kalpa. Nu heeft Kalpa besloten de Kalpa Dreams Vintage Notebook Series uit te breiden met twee nieuwe producten: A5 Vintage Notebook en A6 Retro Notebook.

 

Kalpa Dreams Vintage Notitieboek Serie

Kalpa vintage notitieboek

De zwarte lederen omslag vormt de basis van het antieke ontwerp van de notitieboekjes. Het lichte crèmekleurige papier en de goudkleurige zijkanten zijn de perfecte laatste accenten om het vintage ontwerp te voltooien.


Het duurzame notitieboek is stevig gebonden. Dankzij de 20 stiksels die elke pagina bevestigen, kunt u uw unieke ideeën en tekeningen jarenlang veilig bewaren.


Het notitieboek is robuust genoeg om bestand te zijn tegen de impact van dagelijks en voortdurend gebruik.


 


Kalpa Premie notitieboek

Geniet van het schrijven, tekenen en schetsen van je beste ideeën in het vintage notitieboekje. Je kunt het notitieboekje gebruiken om geweldige ideeën op te schrijven, te bulletjournaliseren of te tekenen wat je op het hart ligt.

Het elegante notitieboek kan worden gebruikt als dagboek, agenda, bullet journal of schetsboek.

Op 100gr/m2 notitiepapier kunt u probleemloos schrijven met een potlood, een balpen of een vulpen. Met de rode bladwijzer kun je elke pagina vasthouden.

Je voelt de luxe als je het notitieboek voor het eerst in je handen neemt. De getailleerde buitenkant ligt prettig in de hand en voelt zacht aan.

Dankzij het compacte ontwerp kun je het notitieboek altijd bij je hebben op kantoor, thuis, op reis of zelfs in de trein.

Kalpa Premium retro -notebooks

A5+ RETRO NOTITIEBOEKA5 RETRO NOTITIEBOEKA6 RETRO NOTITIEBOEK